opc_loader
Bio-ethanol brander 60cm Fuoco

Bio-ethanol brander 60cm Fuoco

Specificaties: 

- Type: Keramische brander
- Materiaal binnen in: Keramische steen
- Materiaal ombouw: Rvs
- Inhoud: 3,5L
- Brandstof: Bio-Ethanol
- Afmeting(bxhxd): 60x9,1x16,6cm
- Gewicht: 12kg
- Verbruik: 0,32-0,48 l/h per uur per brander
- Brandduur: 6-9 uur
- Warmte capaciteit 4kw

910,00
x

Bio-ethanol brander 60cm Fuoco | Keramische brander | Biohaarddesign

Bio-ethanol brander 60cm “FUOCO” is een top kwaliteit bio-ethanol brander met een keramische steen binnen in de Rvs ombouw van de bio-ethanol brander. Door het gebruik van een keramische steen in de bio-ethanol brander Fuoco wordt er meer veiligheid gegarandeerd doordat er niet direct contact is tussen de vloeibare bio-ethanol brandstof en het vuur. Doordat er geen vloeibare bio-ethanol in de brandkamer van de keramische bio-ethanol brander zit wordt ook lekkage voorkomen, en wanneer de Fuoco 60cm brander schuin zou worden gemonteerd blijft ook de brander compleet gevuld. Naast een grotere veiligheid met een keramische bio-ethanol brander ten opzichte van een normale brander is deze ook minimaal 15% zuiniger in verbruik van bio-ethanol. en het hart van de Horus Bio-Ethanol Haard. Door deze fabricage van de Fuoco 60cm keramische brander is deze zeer geschikt voor gebruik in verschillende doeleinden, denk hierbij aan (Vuur)tafels, Kasten, Wanden in uw interieur of horeca gelegenheid zoals een restaurant, brasserie of lounge club.

Prestaties

Bio-ethanol brander Fuoco 60cm heeft een binnenwerk van “Ceramic” die de vloeibare bio-ethanol brandstof in zich opneemt. Hierdoor vindt niet alleen de verbranding van het vloeibare deel plaats wat in de keramische steen zit, maar ook de verbranding van de bio-ethanol gassen die vrij komen worden verbrandt. Deze bio-ethanol gassen zouden anders in de atmosfeer terecht komen wat eventueel reuk en rook zou kunnen veroorzaken, hier heeft u dus geen tot minder last van met een keramische bio-ethanol brander zoals de Horus Fuoco 60cm. Deze unieke eigenschap van de Horus brander maakt het mogelijk het brandstof verbuik met 15% te verminderen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij Horus hoog bovenaan de lijst. Naast de keramische steen in de bio-ethanol brander is de buitenkant van de Fuoco 60cm brander van dik Rvs, waardoor kromtrekken niet mogelijk is. Daarnaast heeft Horus de Fuoco 60cm keramische brander voorzien van een apart vul opening die afsluitbaar is met een schroef dop. U moet deze dop dus apart open schroeven om de brander te kunnen vullen. Dit is alleen mogelijk als de brander gesloten is en het vuur uit is, de vlammenschuif valt namelijk over deze vuldop heen als die open geschoven is waardoor men er niet bij kan. Horus heeft dus de keramische bio-ethanol brander Fuoco voorzien van een dubbele beveiliging.

Materiaal
Horus FUOCO Bio-Ethanol Branders zijn gemaakt van uitsluitend dik roestvast staal ter ondersteuning van thermische spanning. Het gewicht in combinatie met de keramische steen zijn de belangrijkste index van de kwaliteit van een Bio-ethanol brander. Doordat Horus alle onderdelen van de Fuoco keramische branders met de hand te last wordt vloeistof dichtheid gegarandeerd.

Pattent
De technische en esthetische oplossingen van de Horus brander zijn onderworpen aan patenten op internationaal niveau.

Keramische brander:

- Geen direct contact tussen vloeibare bio-ethanol brandstof en vuur
- Geen lekkage mogelijk
- Zuiniger verbruik
- Veiliger(bij omvallen loopt er geen brandstof uit)

Voordelen bio-ethanol:

* Openhaard gevoel met echt vuur
* Geen afvoerkanaal
* Geen elektriciteit aansluiting
* Geen Gas, Geen Rook, Geen Geur
* Geen As(afvalstoffen)
* Warmte en sfeer

Belangrijk:

Gebruik alleen vloeibare Bio-ethanol brandstof en geen andere brandstof in deze haard

Levertijd:

indien niet op voorraad max 2 weken

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Bio-ethanol brander 60cm Fuoco heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items