opc_loader

Bio-ethanol Haard Aracas Rvs

Specificaties: 
Model: Wand Haard
Branders: 1x 1200ml(1,2L)
Warmte afgifte: 3kw
Afmeting (bxhxd) 81x50x29cm
Kleuren: Rvs met Zwart(mat) gepoedercoat metaal
Gewicht: 17kg
Ophanging: Bevestigings strip
Brandstof: 96,6% Bio-Ethanol
Brandtijd: 2-5uur(afhankelijk van kwaliteit bio-ethanol)
Keurmerk: CE en ISO9001

459,00

Bio-ethanol Haard Aracas Rvs | Sfeerhaard Aracas Rvs | Biohaarddesign

Model Aracas Rvs

Met Bio-ethanol haard Aracas Rvs is het voortaan voor iedereen mogelijk om een haardvuur te plaatsen in uw interieur. Door het plaatsen van de Bio-ethanol haard Aracas Rvs is het niet noodzakelijk een rookkanaal aansluiting, schoorsteen of elektriciteit te hebben. Dus met een sfeerhaard Aracas Rvs op vloeibare milieuvriendelijke bio-ethanol kunt u genieten van een natuurlijk sfeervol hout vuur effect, ook in een appartement, kantoor, restaurant of tussenwoning. Naast het sfeer gevoel wat u met de Bio-ethanol haard Aracas Rvs geeft deze ook nog een warmte gevoel af door de natuurlijke vuur vlammen. Natuurlijk kunt u de Aracas Rvs sfeerhaard ook plaatsen op uw terras of veranda.

Werking Aracas Rvs Biohaard

De Bio-ethanol haard Aracas Rvs werkt op basis van vloeibare milieuvriendelijke Bio-ethanol brandstof die u rechtstreeks in de vulopening van de brandkamer giet. U vult de brandkamer van de Bio-ethanol haard Aracas Rvs 2/3(max. 1cm onder de rand.) met kwalitatief goede Bio-ethanol(min. 96,6%). Afhankelijk van de Bio-ethanol kwaliteit die u gebruikt verbruikt de Bio-ethanol haard Aracas Rvs ongeveer 1L in 3-4uur. Na de opwarming van de Bio-ethanol krijgt u na ongeveer 10min. natuurlijke oranje/gele achtige vlammen van 15-25cm in de Bio-ethanol haard Aracas Rvs.

Veiligheid

Bio-ethanol haard Aracas Rvs heeft een 1,2L brander met verstelbare vlammenschuif waar u de hoogte van de vlam mee kunt stellen. Hierdoor is het mogelijk om de Rvs brander van de Bio-ethanol haard Aracas Rvs tussentijds te doven door het dichtschuiven van de vlammenschuif. U kunt het restant van de vloeibare Bio-ethanol brandstof gerust in de brander laten zitten om deze op een later tijd stip weer aan te stoken. Met het bij geleverde bevestigings materiaal bevestigd u de Bio-ethanol haard Aracas Rvs veilig aan de muur.

Levertijd:

indien niet op voorraad max 1,5 week

Belangrijk:

Gebruik alleen vloeibare Bio-ethanol brandstof en geen andere brandstof in deze haard

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Voordelen van Bio-Ethanol haarden

 

Met een Bio-Ethanol haard kunnen uw dromen van een echt haardvuur in huis uitkomen. Een Bio Ethanol haard vereist namelijk geen schoorsteen aansluiting en is daardoor overal in uw woning probleemloos neer te hangen.  Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten reinigen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof Bio-Ethanol verbrandt reukloos(afhankelijk van de gebruikte bio-ethanol) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. Zelfs voor een spontane avond is een Gelhaard een ideale openhaard want men hoeft hier geen extra grote voorbereidingen voor te treffen. Simpelweg de Biobrander vullen met vloeibare 96,6% Bio-Ethanol, deze ontsteken met een lange aansteker en u kunt direct genieten van een heerlijk romantische sfeer Gelhaard met echt natuurlijk vuur.

- Een mooi natuurlijke vlam

- Geeft geen vonken

- Geen schoorsteen

- Geurloos

- Volledige verbranding

- Aangenaam binnenklimaat

Bio-ethanol Haard Aracas Rvs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items