opc_loader

Bio-Ethanol Haard Fokus

Specificaties: 
Model: Hanghaard
Keramische brander: 1x 1500ml(1,5L) voorzien van keramische wol
Afmeting: (bxhxd) 90x50x26cm
Kleuren: Zwart
Gewicht: 19kg
Ophanging: dmv bevestigingstrip
Brandstof: 96,6% Bio-Ethanol
Brandtijd: 2-5uur(afhankelijk van kwaliteit bio-ethanol)

399,00
Optie
x

Bio-ethanol Haard Fokus | Sfeerhaarden | Bio-ethanol | Biohaarddesign

Model Fokus

Nu voor iedereen mogelijk om een haardvuur te plaatsen met de Bio-ethanol haard Fokus zonder noodzakelijke aansluiting van een schoorsteen of elektriciteit. Dus ook als u in een appartement of tussenwoning woont kunt u voortaan zeer gemakkelijk een haard plaatsen nl op Bio-Ethanol. Daarom is een Bio-ethanol haard Fokus overal veilig in uw woning of buiten op het terras te plaatsen, ideaal voor in een huiskamer, slaapkamer, badkamer, serre of ander vertrek.

Werking Fokus Biohaard

De Fokus Bio-Ethanol haard werkt op basis van vloeibare Bio-Ethanol die u rechtstreeks in de vulopening van de brandkamer giet. U vult de brandkamer van de Fokus Bio Ethanol haard 2/3(max. 1cm onder de rand.) met kwalitatief goede Bio-Ethanol(min. 96,6%). Afhankelijk van de Bio-Ethanol kwaliteit die u gebruikt brand de Fokus Bioethanol Haard ongeveer 3-4uur op 1L. Na de opwarming van ongeveer 10min. van de Bio-Ethanol krijgt u met de Fokus Bio Ethanol Haard een natuurlijke gele oranje achtige vlam van ongeveer 20-25cm.

Veiligheid

De Fokus Bio-Ethanol Haard heeft een verstelbare vlammenschuif waar u de hoogte van de vlam mee in kunt stellen. Het is mogelijk om de Rvs brander van de Fokus Bio-ethanol haard tussentijds te doven door het dichtschuiven van de vlammenschuif. U kunt het restant van de Bio-Ethanol gerust in de brander laten zitten om deze op een later tijd stip weer aan te stoken. Door de zij-openingen(verschild per model) in de Fokus Biohaard kan de warme lucht van de Rvs brander afgevoerd worden. U hoeft geen extra lucht voorzieningen te treffen op de plek waar u de Bio-ethanol haard Fokus wilt plaatsen.

Voordelen bio-ethanol haard Fokus:
* Geen afvoerkanaal
* Geen elektriciteit aansluiting
* Geen Gas, Geen Rook, Geen Geur
* Geen As(afvalstoffen)
* Wel warmte tot 60m²

Optie:

Eventueel is het mogelijk om de branders te voorzien van Keramische Wol waardoor het verbruik van Bio-ethanol vermindert wordt en het de Veiligheid verhoogd. Keramische wol is een absorberende samenstelling die de Bio-ethanol in zich opneemt, hierdoor is er nooit direct contact tussen vuur en vloeibare Bio-ethanol eb wordt voorkomen dat bij een eventuele kanteling van de haard er vloeibare Bio-ethanol brandstof uit de haard cq brander lekt.

Levertijd:
indien niet op voorraad max 2 weken

Vloeibare Brandstof:
* 96,6% Bio-ethanol
* LEF Bio-ethanol

Beschikbare Accessoires:(klik hier)
* Keramische houtblokken
* Keramische stenen
* Lange aansteker
* Aroma houder

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Bio-Ethanol Haard Fokus

Dit is een mooie haard die er degelijk uit ziet en ook degelijk in elkaar zit. Zat ook keurig verpakt in de doos. Ik heb het klepje volledig open, en de vlammen zijn dan groter dan ik durfde te hopen (soms tot boven het glas), wat er erg mooi uit ziet! Ik ben ook tevreden over de brandduur. De haard brand bij mij tussen de 4 en 5 uur (met het klepje helemaal open), wat helemaal prima is.

De optie van keramische wol voor 30 euro extra voelt een beetje als afgezet worden. Er zit inderdaad een lapje keramische wol in, maar dat is absoluut geen 30 euro waard (het wordt zelfs op deze site los goedkoper aangeboden). Ik had daar veel meer van verwacht! Daarnaast is de manier waarop je het klepje open en dicht kan schuiven nogal knullig. Je krijgt er gereedschap bij wat er eigenlijk vanuit gaat dat je het klepje naar je toe trekt of van je af duwt, maar door de glaswand moet dat vanaf boven wat met het gereedschap heel onhandig gaat. Het klepje komt daardoor ook vaak ineens scheef en knel te zitten, wat niet prettig is als je dat vanaf boven moet verhelpen terwijl je de vlammen probeert te ontwijken met je hand.

Alles bij elkaar ben ik tevreden met de aankoop en geef ik deze haard een 4 uit 5.

Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items