opc_loader

Bio Ethanol Haard Mini Streep

Specificaties: 
- Materiaal: Metaal
- Kleuren: Zwart/Rvs,  Wit/Zwart en Zwart
- Brandstof: Bio-Ethanol
- Montage: Ophangen op 4 punten
- Afmeting(bxhxd): 33x105x31cm
- Gewicht: 18,6kg
- Keramische brander: Fuoco 1L inclusief keramische steen
- Verbruik: 0,43L/per uur per brander
- Brandduur per L = 4uur
- Warmte capaciteit 3kw
- Geen afvoerkanaal/schoorsteen(geen rook) en stopcontact nodig.
- Installatie: In een geventileerde ruimte

1.699,00

Horus Biohaard Mini Streep l Horus Bio-Ethanol Haarden l Horus Biohaard l Bio-Ethanol Sfeerhaarden l Openhaard

Bio-Ethanol Haarden van royale afmetingen worden de blikvanger van de woonkamer. De redelijke en minimale afmetingen van de Mini Streep Bio Ethanol Haard uit de nieuwe collectie van Horus wordt verrijkt door de oppervlakkige structuren in de voorzijde van de Bio-Ethanol Haard. Horus biedt u als consument de keuze om de voorzijden van de Mini Streep Bioethanol Haard op verschillende manieren af te laten werken zodat u een unieke Bio-Ethanol Haard aan de muur heeft hangen. Hierdoor maakt Horus het ontwerp van de Mini Streep Biohaard zeer veelzijdig, waardoor de Mini Streep in diverse interieur geplaatst kan worden. Het model Biohaard met de omvangrijke lijst is geschikt voor een interieur met klassieke meubels.

Belangrijk:

Gebruik alleen vloeibare Bio-ethanol brandstof en geen andere brandstof in deze haard

Levertijd:

indien niet op voorraad max 2 weken

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Voordelen van Bio-Ethanol haarden

 

Met een Bio-Ethanol haard kunnen uw dromen van een echt haardvuur in huis uitkomen. Een Bio Ethanol haard vereist namelijk geen schoorsteen aansluiting en is daardoor overal in uw woning probleemloos neer te hangen.  Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten reinigen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof Bio-Ethanol verbrandt reukloos(afhankelijk van de gebruikte bio-ethanol) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. Zelfs voor een spontane avond is een Gelhaard een ideale openhaard want men hoeft hier geen extra grote voorbereidingen voor te treffen. Simpelweg de Biobrander vullen met vloeibare 96,6% Bio-Ethanol, deze ontsteken met een lange aansteker en u kunt direct genieten van een heerlijk romantische sfeer Gelhaard met echt natuurlijk vuur.

- Een mooi natuurlijke vlam

- Geeft geen vonken

- Geen schoorsteen

- Geurloos

- Volledige verbranding

- Aangenaam binnenklimaat

Bio Ethanol Haard Mini Streep heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items