opc_loader

Bio Ethanol Haard Square Vertical

Specificaties: 
- Materiaal: Metaal en Rvs
- Brandstof: Bio-Ethanol
- Montage: Ophangen op 4 punten of met speciale beugel(optie)
- Afmeting(bxhxd): 51x88x15,8cm
- Gewicht: 30kg
- Verbruik:
- 0,75L brander 0,21L/per uur per brander, Regelbare vlam
- Brandduur per L = 3:30uur, Warmte capaciteit 1,8kw
- Keurmerk: TUV

1.199,00

Bio-Blaze Square Vertical Bio-Ethanol Haard l Biohaard Square Vertical bij Biohaarddesign

Bio-Blaze Square vertical roestvrij stalen Bio Ethanol hanghaard moderne in het oog springend Bio-Ethanol haard. De Gelhaard Square vertical van Bio-Blaze is voorzien van een 2l bloc Bio Ethanol brander die men gemakkelijk met onze Bio-Ethanol kunt vullen. De natuurlijke vlam van de Bio-Blaze Square vertical kan beveiligd worden door hitte bestendige veiligheid glas set. De Square vertical Bio-Blaze haard in combinatie met Rvs en Zwart metaal is een chic object in uw interieur wat de nodige sfeer met zich mee brengt. Zoals alle Bio-Blaze Gelhaarden is ook de Square vertical een kwalitatieve design haard die niks te wensen overlaat.

Geleverd inclusief:

Montage materiaal
Dover
Hitte bestendige keien
Aansteker
Trechter
Algemene Gebruiksaanwijzing.

Optie:

Spuiten in diverse RAL kleuren (+€198,00)
Ophang beugel(+€68,00)
Glasplaat voor ophangbeugel (+€98,00)

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Voordelen van Bio-Ethanol haarden

Met een Bio-Ethanol haard kunnen uw dromen van een echt haardvuur in huis uitkomen. Een Bio Ethanol haard vereist namelijk geen schoorsteen aansluiting en is daardoor overal in uw woning probleemloos neer te hangen.  Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten reinigen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof Bio-Ethanol verbrandt reukloos(afhankelijk van de gebruikte bio-ethanol) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. Zelfs voor een spontane avond is een Gelhaard een ideale openhaard want men hoeft hier geen extra grote voorbereidingen voor te treffen. Simpelweg de Biobrander vullen met vloeibare 96,6% Bio-Ethanol, deze ontsteken met een lange aansteker en u kunt direct genieten van een heerlijk romantische sfeer Gelhaard met echt natuurlijk vuur.

- Een mooi natuurlijke vlam

- Geeft geen vonken

- Geen schoorsteen

- Geurloos

- Volledige verbranding

- Aangenaam binnenklimaat

Bio Ethanol Haard Square Vertical heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items