opc_loader

Bio-ethanol Haard Vesuv

Specificaties: 
Model: Wand Haard
Keramische brander: 1x 1200ml(1,2L) voorzien van keramische wol
Afmeting: (bxhxd) 100x70x19,7cm
Inbouw afmeting: (bxh) 80x62cm

Kleuren: Rvs
Gewicht: 22,6kg
Ophanging: dmv Bevestigingstrip
Brandstof: 96,6% Bio-Ethanol
Brandtijd: 2-5uur(afhankelijk van kwaliteit bio-ethanol)
Certificaten: TUV

599,00
x

Bio-ethanol Haard Vesuv l Sfeerhaard Vesuv l Biohaarddesign

Nieuw!! Model Vesuv

Nu voor iedereen mogelijk om een haardvuur te plaatsen met de Bioethanol Haard Vesuv zonder noodzakelijke aansluiting van een schoorsteen of elektriciteit. Dus ook als u in een appartement of tussenwoning woont kunt u voortaan zeer gemakkelijk een haard plaatsen nl op Bio-Ethanol. Daarom is een Vesuv Bio Ethanol haard overal veilig in uw woning of buiten op het terras te plaatsen, ideaal voor in een huiskamer, slaapkamer, badkamer, serre of ander vertrek. De Vesuv is gefabriceerd uit Rvs en heeft een moderne strak design.

Werking Vesuv Biohaard

De Vesuv Bio-Ethanol Haard werkt op basis van vloeibare Bio-Ethanol die u rechtstreeks in de vulopening van de brandkamer giet. U vult de brandkamer van de Vesuv Bio Ethanol haard 2/3(max. 1cm onder de rand.) met kwalitatief goede Bio-Ethanol(min. 96,6%). Afhankelijk van de Bio-Ethanol kwaliteit die u gebruikt brand de Vesuv Bioethanol Haard ongeveer 3-4uur op 1L. Na de opwarming van ongeveer 10 min. van de Bio-Ethanol krijgt u met de Vesuv Bio Ethanol Haard een natuurlijke gele oranje vlam van ongeveer 20-25cm.

Veiligheid

De Vesuv Bio-Ethanol Haard heeft een verstelbare vlammenschuif waar u de hoogte van de vlam mee in kunt stellen. Het is mogelijk om de Rvs brander van de Vesuv Bioethanol Haard tussentijds te doven door het dichtschuiven van de vlammenschuif. U kunt het restant van de Bio-Ethanol gerust in de brander laten zitten om deze op een later tijd stip weer aan te stoken. Met het bij geleverde bevestiging materiaal bevestigd u de Vesuv Bio Ethanol Haard veilig aan de muur. Door de zij-openingen(verschild per model) in de Vesuv Biohaard kan de warme lucht van de Rvs brander afgevoerd worden. U hoeft geen extra lucht voorzieningen te treffen op de plek waar u de Vesuv Bio-Ethanol Haard wilt plaatsen. De achterwand van model Vesuv Bioethanol haard is al voorzien van brandwerend materiaal als extra veiligheid.

Keramische wol:

Bio-ethanol haard Vesuv Rvs is voorzien van keramische wol in de 0,4L Rvs brander(keramische brander). Keramische wol heeft de volgende voordelen:
- Geen direct contact tussen vloeibare bio-ethanol brandstof en vuur
- Geen lekkage mogelijk
- Zuiniger verbruik
- Veiliger(bij omvallen loopt er geen brandstof uit)

Levertijd:

indien niet op voorraad max 1,5 week

Belangrijk:

Gebruik alleen vloeibare Bio-ethanol brandstof en geen andere brandstof in deze haard

Afmeting:

bio-ethanol haard vesuv afmeting

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Voordelen van Bio-Ethanol haarden

Met een Bio-Ethanol haard kunnen uw dromen van een echt haardvuur in huis uitkomen. Een Bio Ethanol haard vereist namelijk geen schoorsteen aansluiting en is daardoor overal in uw woning probleemloos neer te hangen.  Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten reinigen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof Bio-Ethanol verbrandt reukloos(afhankelijk van de gebruikte bio-ethanol) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. Zelfs voor een spontane avond is een Gelhaard een ideale openhaard want men hoeft hier geen extra grote voorbereidingen voor te treffen. Simpelweg de Biobrander vullen met vloeibare 96,6% Bio-Ethanol, deze ontsteken met een lange aansteker en u kunt direct genieten van een heerlijk romantische sfeer Gelhaard met echt natuurlijk vuur.

- Een mooi natuurlijke vlam

- Geeft geen vonken

- Geen schoorsteen

- Geurloos

- Volledige verbranding

- Aangenaam binnenklimaat

Bio-ethanol Haard Vesuv heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items