opc_loader

Bio-Ethanol Haard Zwart L

300,00 200,00 U bespaart: 33%

Bio-Ethanol Haard Zwart L Modern l Biohaard l Gelhaarden l Bio-Alchol haarden van Biohaarddesign


Model Modern L

Nu voor iedereen mogelijk om een haardvuur te plaatsen met Bio-Ethanol Haard Modern die geen aansluiting nodig heeft van een schoorsteen of elektriciteit. Dus ook als u in een appartement of tussenwoning woont kunt u voortaan zeer gemakkelijk een Biohaard plaatsen. Daarom is een Bio-Ethanol haard overal in huis of op terras vrij te plaatsen, ideaal voor in een huiskamer, badkamer, serre of ander vertrek.

Werking

De Modern Bio Ethanol Haard werkt puur op basis van vloeibare Bio-Ethanol waar u de brandkamer van de Biobrander 2/3 mee vult. Daarna brand de Biohaard afhankelijk van type brander en model biohaard ongeveer op 1L 3-4uur.

Veiligheid

De Modern muur Bio Ethanol Haard wordt standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en vlammendover. Met het bij geleverde bevestigings materiaal bevestigd u de Modern Bio-Ethanol haard veilig aan de muur. Door het gebruik te maken van de bij geleverde materialen zorgt u ervoor dat de Biohaard een aantal centimeters van de muur afblijft waardoor de Gelhaard zuurstof aan kan(per model verschillend). U hoeft geen extra voorzienningen te treffen op de plek waar u de Modern Gelhaard wilt plaatsen, de Biohaard is vanuit zichzelf al voorzien van brandwerend materiaal zodat de plaats van plaatsen niet te warm wordt. Naast de veiligheid van de Modern Gelhaard verkopen wij als extra service ook een 500ml mini-brandblusser en een 100x100cm blusdeken dit alles ten behoeve van u veiligheid bij een paniek reactie met vuur.

Montage

Alle Bio-Ethanol haarden waaronder ook model Modern zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en compleet onderhoudsvrij. Door het stijlvolle moderne design door de mogelijkheid het leveren van iedere Ral kleur past de Modern Hang Biohaard bijna naadloos in ieder interieur.

Leveringskosten: GRATIS


Specificaties:
- Hanghaard Rvs Bio-Ethanol
- Afmeting (bxhxd) 110x58x14,5cm
- Inbouw Afmeting (bxhxd) 72x28x13cm
- Gewicht 11kg
- Brandstof Bio-Ethanol
- Geen geur en rook stoffen
- Geen af- of toevoer nodig(schoorsteen), enkel waterstof en CO2 komen vrij bij
verbranding
- Branduren op 1L 3-4uur(afhankelijk van Bio/Ethanol kwaliteit)
- 2 Verstelbare TUV gekeurde Brandstof reservoirs
- Uitvoering: Wit of Zwart
- Te instaleren in een geventileerde ruimte(woonkamer, serre, terras ect)

Heeft u vragen over bovenstaande Biohaard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail

Bio-Ethanol Haard Zwart L heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
300,00 200,00