opc_loader

New York Plaza Bio-Ethanol Haard

Specificaties: 
Model: Wand Haard
Warmte afgift: 2,7-5,4kw
Afmeting: (bxhxd) 90x54x15cm
Gewicht: 19,6kg
Ophanging: dmv Bevestigingstrip
Brandstof: 96,6% Bio-Ethanol
Inhoud Brander: 3L
Brandtijd: 4-8uur(afhankelijk van kwaliteit bio-ethanol)

2.080,00
Uitvoering

New York Plaza Bio-ethanol haard | Decoflame | Biohaarddesign

Decoflame New York Plaza is de absolute topper uit de collectie. Verkrijgbaar in 7 verschillende lijst uitvoeringen. Een belangrijk kenmerk van de Decoflame Bio-Ethanol Haarden is dat ze zeer plat uitgevoerd zijn en een minimalistisch design hebben. Neem daarbij de gepatenteerde Decoflame Bio-Ethanol Rvs verstelbare brander en u heeft een top kwaliteit design milieu vriendelijke Bio-Ethanol muur Haard. De New York Plaza Bio-Ethnaol haard uit de Decoflame collectie kan een ruimte van 30-40m² 3 tot 8 graden verwarmen met kwalitatief 96,6% Bio-Ethanol.

Levertijd:

indien niet op voorraad max 1,5 week

Belangrijk:

Gebruik alleen vloeibare Bio-ethanol brandstof en geen andere brandstof in deze haard

Afmeting:

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Voordelen van Bio-Ethanol haarden

 

Met een Bio-Ethanol haard kunnen uw dromen van een echt haardvuur in huis uitkomen. Een Bio Ethanol haard vereist namelijk geen schoorsteen aansluiting en is daardoor overal in uw woning probleemloos neer te hangen.  Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten reinigen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof Bio-Ethanol verbrandt reukloos(afhankelijk van de gebruikte bio-ethanol) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. Zelfs voor een spontane avond is een Gelhaard een ideale openhaard want men hoeft hier geen extra grote voorbereidingen voor te treffen. Simpelweg de Biobrander vullen met vloeibare 96,6% Bio-Ethanol, deze ontsteken met een lange aansteker en u kunt direct genieten van een heerlijk romantische sfeer Gelhaard met echt natuurlijk vuur.

- Een mooi natuurlijke vlam

- Geeft geen vonken

- Geen schoorsteen

- Geurloos

- Volledige verbranding

- Aangenaam binnenklimaat

New York Plaza Bio-Ethanol Haard heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items