opc_loader
Bio-Ethanol Haard Falke

Bio-Ethanol Haard Falke

Specificaties: 
Model: Vrijstaande Haard
Keramische brander: 1x 1500ml(1,5L) voorzien van keramische wol
Afmeting: (bxhxd) 60x60x24cm
Kleuren: Zwart gepoedercoat metaal met glas
Gewicht: 16kg
Brandstof: 96,6% Bio-Ethanol
Brandtijd: 2-5uur(afhankelijk van kwaliteit bio-ethanol)
Certificaten: TUV

425,00
x

Bio-Ethanol Haard Falke | Roomdivider Haard | Biohaarddesign

Model Falke

Nu voor iedereen mogelijk om een haardvuur te plaatsen met de Bio-Ethanol Haard Falke die geen aansluiting nodig heeft van een schoorsteen of elektriciteit. Dus ook als u in een appartement of tussenwoning woont kunt u voortaan zeer gemakkelijk een haard plaatsen. Daarom is een Gelhaard overal in huis of op terras vrij te plaatsen, ideaal voor in een huiskamer, badkamer, serre of ander vertrek.

Werking

De Falke Roomdivider Bio Ethanol haard werkt puur op basis van vloeibare Bio-Ethanol waar u de 1,5L brandkamer van de Falke Bio Ethanol Haard 2/3 mee vult. Daarna brand de Gelhaard afhankelijk van type brander en model biohaard ongeveer op 1L 3uur.

Veiligheid

U hoeft geen extra voorzieningen te treffen op de plek waar u de Bio-Ethanol Haard Falke wilt plaatsen, de haard is vanuit zichzelf al voorzien van brandwerend materiaal zodat de plaats van plaatsen niet te warm wordt. Naast de veiligheid van de Falke Gelhaard Roomdivider verkopen wij als extra service ook een 500ml mini-brandblusser en een 100x100cm blusdeken dit alles ten behoeve van u veiligheid bij een paniek reactie met vuur.

Levertijd:

indien niet op voorraad max 1,5 week

Belangrijk:

Gebruik alleen vloeibare Bio-ethanol brandstof en geen andere brandstof in deze haard

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Bio-Ethanol Haard Falke heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items