opc_loader
Bio-Ethanol Haard Silvanus Roomdivider

Bio-Ethanol Haard Silvanus Roomdivider

Specificaties: 
Model: Vrijstaande Haard
Keramische brander: 1x 1500ml(1,5L) voorzien van keramische wol
Afmeting: (bxhxd) 80x60x31cm
Kleuren: Zwart gepoedercoat metaal met glas
Gewicht: 15kg
Brandstof: 96,6% Bio-Ethanol
Brandtijd: 2-5uur(afhankelijk van kwaliteit bio-ethanol)

395,00
Optie
x

Bio-ethanol Haard Silvanus Roomdivder | Roomdivider | Biohaarddesign

Bio-ethanol haard Silvanus

Nu voor iedereen mogelijk om een haardvuur te plaatsen met de Bio-ethanol Haard Silvanus Roomdivider zonder noodzakelijke aansluiting van een schoorsteen of elektriciteit. Dus ook als u in een appartement of tussenwoning woont kunt u voortaan zeer gemakkelijk de vrijstaande haard plaatsen nl op Bio-Ethanol. Daarom is een Bio Ethanol haard Silvanus overal veilig in uw woning of buiten op het terras te plaatsen, ideaal voor in een huiskamer, slaapkamer, badkamer, serre of ander vertrek. De Silvanus Roomdivider is gefabriceerd uit mat zwart metaal gecombineerd met een rvs bovenplaat en 2 glasplaten waardoor het een modern strak design uitstraalt.

Voordelen bio-ethanol haard Silvanus:
* Geen afvoerkanaal
* Geen elektriciteit aansluiting
* Geen Gas, Geen Rook, Geen Geur
* Geen As(afvalstoffen)
* Wel warmte tot 60m²

Optie:

Eventueel is het mogelijk om de branders te voorzien van Keramische Wol waardoor het verbruik van Bio-ethanol vermindert wordt en het de Veiligheid verhoogd. Keramische wol is een absorberende samenstelling die de Bio-ethanol in zich opneemt, hierdoor is er nooit direct contact tussen vuur en vloeibare Bio-ethanol eb wordt voorkomen dat bij een eventuele kanteling van de haard er vloeibare Bio-ethanol brandstof uit de haard cq brander lekt.

Levertijd:
indien niet op voorraad max 2 weken

Vloeibare Brandstof:
* 96,6% Bio-ethanol
* LEF Bio-ethanol

Beschikbare Accessoires:(klik hier)
* Keramische houtblokken
* Keramische stenen
* Lange aansteker
* Aroma houder

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Voordelen van Bio-Ethanol haarden

 

Met een Bio-Ethanol haard kunnen uw dromen van een echt haardvuur in huis uitkomen. Een Bio Ethanol haard vereist namelijk geen schoorsteen aansluiting en is daardoor overal in uw woning probleemloos neer te hangen.  Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten reinigen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof Bio-Ethanol verbrandt reukloos(afhankelijk van de gebruikte bio-ethanol) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. Zelfs voor een spontane avond is een Gelhaard een ideale openhaard want men hoeft hier geen extra grote voorbereidingen voor te treffen. Simpelweg de Biobrander vullen met vloeibare 96,6% Bio-Ethanol, deze ontsteken met een lange aansteker en u kunt direct genieten van een heerlijk romantische sfeer Gelhaard met echt natuurlijk vuur.

- Een mooi natuurlijke vlam

- Geeft geen vonken

- Geen schoorsteen

- Geurloos

- Volledige verbranding

- Aangenaam binnenklimaat

Bio-Ethanol Haard Silvanus Roomdivider heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items