opc_loader

Bio-ethanol inzethaard 90cm

Specificaties: 

- Model: Inzethaard
- Montage: Inbouw op maat
- Materiaal: Metaal
- Type brander: keuze uit 54-70-90cm
- Brandstof: Bio-Ethanol
- Afmeting(bxhxd): Op maat iedere afmeting mogelijk
- Keurmerk brander: TUV

Iedere afmeting is mogelijk hierdoor is de vermelde prijs is een indicatie prijs. De definitieve prijs wordt voor u berekend ivm maatwerk

1.171,00

Bio-ethanol inzethaard 90cm | Inbouwhaard 90cm | Biohaarddesign

Bio-Ethanol Inzethaard 90cm is een ideale toepassing voor de doe-het-zelf vakman. Wanneer u een openhaard in huis wilt maar geen schoorsteen kunt of wilt plaatsen is een bio-ethanol haard de oplossing. Met de inzethaard 90cm kunt u toch een openhaard creëren door de bio-ethanol inzethaard 90cm in te bouwen in een schouw, muur, wand of kast. Door de zwart metalen ombouw van de 90cm inzet bio-ethanol haard wordt deze vaak ingetekend door een architect of interieur ontwerp bureau. De bio-ethanol inzethaard 90cm is voorzien van een 39cm bio-ethanol brander van 2,5L. Het TUV keurmerk geeft u de zekerheid dat u 100% veiligheid heeft op de brander.

Deze inzet biohaarden kunnen op iedere gewenste afmeting gemaakt worden. Daarnaast kunt u kiezne uit diverse inbouw branders voor deze inzet biohaard. Zo heeft u keuze uit een 54, 70 en 90cm bio-ethanol brander eventueel uitgevoerd met of zonder keramische steen. Wilt u dus een bio-ethanol sfeerhaard in huis dan wordt de inbouw unit in de gewenste uitvoering exact door ons op maat geleverd.

Iedere afmeting is mogelijk hierdoor is de vermelde prijs is een indicatie prijs. De definitieve prijs wordt voor u berekend ivm maatwerk.

Voordelen bio-ethanol inbouwhaard:

* Openhaard gevoel met echt vuur
* Geen afvoerkanaal
* Geen elektriciteit aansluiting
* Geen Gas, Geen Rook, Geen Geur
* Geen As(afvalstoffen)
* Warmte en sfeer

Belangrijk:

Gebruik alleen vloeibare Bio-ethanol brandstof en geen andere brandstof in deze haard

Levertijd:

Op maat 3/4 weken

Heeft u vragen over bovenstaande Bio-ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail of Tel: +31402826082

Bio-ethanol inzethaard 90cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items