opc_loader

Menu

15 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Geurloos
Fysieke showroom
Duurzaam

Inbouw biohaard op maat

Hierom bestel je een biohaard bij biohaarddesign.nl:

betaallogo's producten

Model

1.016,00

Of betaal in termijnen vanaf 33,87 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen

Inzet Biohaard op maat

Inbouw biohaard op maat is een moderne bio inzethaard voor plaatsing direct in een uitsparing in de muur, wand of cinewall. Belangrijk is wel dat de opening bestaat uit materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen. Een brede bio-ethanol inbouw haard is perfect voor restaurants, hotel, kantoor en particulieren met een huis, appartement. De constructie van de haard is gemaakt van stevig en duurzaam staal met een matzwarte poedercoating. Het smalle voorframe van de inbouw biohaard op maat is een discreet frame voor de haardopening, dat het verbindingspunt tussen de inzethaard en de muur afdekt.

Kwaliteit Rvs brander in inbouw biohaard

Binnen in de inbouw biohaard op maat wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige Rvs brander naar keuze. Je kan hierbij kiezen uit diverse lengte geborstelde Rvs biobranders geschikt voor in de diverse lengte inbouw haard frames. De bio-ethanol brander zorgt voor een effectieve, ongedeelde vuurlijn, waarvan de hoogte kan worden geregeld met een schuifdeksel. Deze verstelbare deksel gebruik je ook om de vlammen in de brander op elk moment te doven.

Zuinige bio ethanol verbranding

Om een ​​bijzondere gebruiksveiligheid en een zo zuinig mogelijke bio ethanol verbranding van de brandstof te garanderen, is de Rvs inbouw brander in de inbouw biohaard op maat uitgerust met een speciaal absorberend keramische blok. Het keramische blok in de biobrander neemt de bio-ethanol in zich op, vergelijkbaar met een spons en beschermt daardoor tegen morsen en overloop bij vullen van de brander.

Hierdoor blijft alle vloeibare bio-ethanol vloeistof in de tank van de keramische brander. Zelfs op het moment van plotselinge beweging van de inbouwhaard zal de vloeistof niet van binnenuit ontsnappen en zal het vuur zich niet onnodig verspreiden. Naast de veiligheid die een keramische brander met zich mee brengt, zorgt deze tevens voor een langere en gelijkmatigere verbranding van bioethanol brandstof, waardoor het gebruik van de inbouw biohaard op maat zuiniger en zuiniger wordt.

Cinewall met inbouw biohaard op maat

Een groot voordeel van een inbouw biohaard op maat is dat er geen schoorsteen nodig is. Namelijk bij het verbranden van bio-ethanol stoot de inzet biohaard geen uitlaatgassen, roet of rook uit en wordt er alleen warme lucht uitgestoten door het ventilatierooster. Met deze oplossing is het daarom ook geen enkel probleem om een tv-toestel direct boven de biohaard te plaatsen. Creëer dus je eigen Cinewall met een inbouw biohaard.

Specificaties:

Lengte: op maat
Hoogte standaard: 40 cm
Diepte standaard: 30 cm
Garantie: 2 jaar
Norm: CE

Vermelde prijs is excl. biobrander.
Kies je eigen brander voor in je inbouwhaard.

Extra opties:
Glasplaat
Isolatie
Pootjes

Bezoek de showroom van Biohaarddesign
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +31 (0)40 2826080
info@biohaarddesign.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items