opc_loader

Bio Ethanol Brander Fuoco 3L

705,00

Horus Koploper op het gebied van veiligheid van Bio-Ethanol Branders

“FUOCO” is de exclusieve Bio-Ethanol Brander en het hart van de Horus Bio-Ethanol Haard, ontwikkeld en gepatenteerd door Horus, voor vrije plaatsing in bestaande open haarden of open ruimtes zoals wanden , tafels of andere toepassingen als ultieme personalisatie van een vuurplaats die hiervoor bedoeld zijn. De Fuoco Bio-Ethanol Brander is volledig vervaardigd van roestvrij staal.De Horus Fuoco Biobrander zijn gemakkelijk en veilig te vullen, eenvoudig in de bediening van de vlam dmv de verstelbare vlammenschuif. Dus optimaal relaxen van het vuur dmv de Bio-Ethanol Brander gewoon aan te steken en ontspannen te genieten van het vlammenspel.

Prestaties

“Ceramic” is de keramische ziel van de bio-ethanol brander die de vlam voedt, niet alleen door de verbranding van het vloeibare deel maar ook door verbranding van de eigen gassen die anders in de atmosfeer terecht zouden komen. Deze unieke eigenschap van de Horus brander maakt het mogelijk het brandstofverbuik met 15% te verminderen.

Veiligheid

Ceramic: Gepatenteerde technische middelen die het veilig vullen van de Bio-Ethanol Brander vergemakkelijken, zoals de klep voor hermetische afdichting van de Biobrander of de speciale vormgeving van de bovenplaat die brandstoflekkage moet voorkomen.

Materiaal
Horus FUOCO Bio-Ethanol Branders zijn gemaakt van uitsluitend dik roestvast staal ter ondersteuning van thermische spanning. Het gewicht is de belangrijkste index van de kwaliteit van de Biobrander. Door onderdelen met de hand te lassen wordt vloeistof dichthied gegarandeerd.

Pattent
De technische en esthetische oplossingen van de Horus brander zijn onderworpen aan patenten op internationaal niveau.

DEZE BIO-ETHANOL RVS BRANDER IS TÜV GETEST ZODAT UW VEILIGHEID IS GEWAARBORGD

Hoewel de bio-ethanol brander een overwegend decoratief karakter heeft, is een weldadige verwarming van de omgeving onmiskenbaar.

BEZORGEN GRATIS IN NEDERLAND EN BELGIE

Specificaties:

- Materiaal: Rvs
- Inhoud: 3L
- Brandstof: Bio-Ethanol
- Plaatsing: Losse Biobrander
- Afmeting(bxhxd): 38x9x22cm
- Gewicht: 10,3kg
- Verbruik: 0,48L per uur, Brandduur 4 uur, Warmte capaciteit 3,5kw
- Regelbare vlam
- Geen afvoerkanaal/schoorsteen(geen rook) en stopcontact nodig.
- Installatie: In een geventileerde ruimte

Heeft u vragen over bovenstaande Brander voor in Bio-Ethanol haard, neem dan vrijblijvend Contact met ons op via mail

Voordelen van Bio-Ethanol haarden

 

Met een Bio-Ethanol haard kunnen uw dromen van een echt haardvuur in huis uitkomen. Een Bio Ethanol haard vereist namelijk geen schoorsteen aansluiting en is daardoor overal in uw woning probleemloos neer te hangen.  Door deze manier van verbranding hoeft u ook nooit uw schoorsteen te laten reinigen en het kappen van hout is ook niet nodig. De milieu vriendelijke brandstof Bio-Ethanol verbrandt reukloos(afhankelijk van de gebruikte bio-ethanol) en laat ook geen reststoffen van rook of roet achter. Zelfs voor een spontane avond is een Gelhaard een ideale openhaard want men hoeft hier geen extra grote voorbereidingen voor te treffen. Simpelweg de Biobrander vullen met vloeibare 96,6% Bio-Ethanol, deze ontsteken met een lange aansteker en u kunt direct genieten van een heerlijk romantische sfeer Gelhaard met echt natuurlijk vuur.

- Een mooi natuurlijke vlam

- Geeft geen vonken

- Geen schoorsteen

- Geurloos

- Volledige verbranding

- Aangenaam binnenklimaat

Bio Ethanol Brander Fuoco 3L heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items