opc_loader
Nieuwe klanten  

Terug naar de Klantenservice


Waarom registreren

Navigeren in onze winkel

Product bestellen

Klantenservice

 

 

Waarom registreren Terug naar Klantenservice


Registreren kost u een paar minuten tijd, maar u bespaart hier voor bij toekomstige bestellingen een hoop tijd.  Een ander voordeel is dat wij u eventueel op de hoogte kunnen houden van aanbiedingen en kortingen die met uw product te maken hebben. Daarnaast heeft u een overzicht van voorgaande bestellingen. Ook ontvangt u omdat we u email adres hebben een bevestigingmail van uw bestelling en een track&trace nummer op het moment van dat u bestelling verzonden wordt.
 


Navigeren in onze winkel Terug naar Klantenservice


Onze manier van winkelen is heel simpel wat we willen overbrengen naar u met het makkelijk navigeren in onze webwinkel dmv een aantal filters.


Op het moment dat u een product selecteerd ziet u direct of er verzendkosten berekend worden, zo staat u nooit voor verrassingen tijdens het betaalproces.


Product bestellen Terug naar Klantenservice


Het bestellen van een product bestaat bij Uzoekteensfeerhaard.nl uit slechts 4 stappen. Nadat u een product geselecteerd hebt wordt u door het bestelproces geleidt. Als u een betaalmethode heeft geselecteerd en betaald dan ontvangt u van ons een  bevestigingmail.


Klantenservice Terug naar Klantenservice

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op +31(0)623702129 / +32(6)498744023 tijdens onze openingsuren van 10:00-17:00uur maar ook daarbuiten kunt u ons tot 21:00u bereiken. Wij zullen al u vragen beantwoorden omdat wij alle voor en nadelen van Bio-Ethanol haarden kennen.