opc_loader

Menu

15 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Geurloos
Fysieke showroom
Duurzaam

Wie is Pelletkachelkiezen.nl en waarom hier een kachel kopen.

Pelletkachelkiezen.nl is al jaren gespecialiseerd in de verkoop, installatie, onderhoud en service van pelletkachels. Pelletkachelkiezen is voortgekomen uit de interesse in natuurlijke verwarming zoals houtkachels en later pelletkachels. Het stoken van hout is al sinds mensenheugenis de belangrijkste verwarmingsbron. In de loop der jaren is het stoken op hout veradert in Nedreland naar aardgas. In andere landen zoals Duitsland, Oostenrijk ect. Wordt nog steeds veel op hout gestookt. Pelletkachelkiezen heeft zich naarmate de bekendheid en voordelen van een pelletkachel toenamen zich steeds meer hierop gericht. Maar heeft daarbij nog altijd ook de houtkachels erbij gehad. Wij zeggen altijd wil je warmte en gemak kies een pelletkachel, zoek je warmte en sfeer koop een houtkachel.

Niet alleen online maar ook offline

Naast een zeer uitgebreide vernieuwde webshop waar je 24/7 kunt informeren over de diverse mogelijkheden. Zo vindt je hier nagenoeg alle informatie over het verwarmen met een pelletkachel of houtkachel. Hiernaast hebben we in Knegsel (Noord-Brabant) ook een showroom waar je 6 dagen per week tussen 10:00 - 17:00 uur terecht kunt voor een persoonlijk advies op maat. Hier staan ook diverse kachels opgesteld zodat je kunt laten overtuigen door de voordelen van verwarmen met pellets of hout.

Maak je keuze compleet

Pelletkachelkiezen is niet alleen een verkoop bedrijf. Wij verzorgen naast de verkoop van Italiaanse pelletkachels ook de installatie van deze en houtkachels. Een kachel kunnen we aansluiten op een al bestaand rookkanaal of schoorsteen, of je kiest voor een compleet nieuw aan te leggen rookkanaal. Deze kunnen zowel binnendoor als buiten langs de gevel naar boven. Mocht er ooit een probleem ontstaan met je kachel dan kun je ook bij ons terecht voor je garantie of service. Wij staan zelf direct in contact met onze verschillende leveranciers waardoor je niet afhankelijk bent van derden. Alle materialen voor het aanleggen van een rookkanaal kun je ook direct bij ons mee bestellen, evenals eventuele onderdelen die nodig zijn bij reparatie hebben wij in het bezit. Ook wanneer je onderhoud nodig hebt, neem je contact op met ons.

Volledig assortiment kachels

Je vindt bij ons verschillende typen verwarming en modellen. Zo staan hebben we de normale lucht pelletkachels, maar ook kachels die je op cv aan kunt sluiten. Zeker met de huidige energieprijzen en milieueisen is een pelletkachel die je aan kunt sluiten op je vloerverwarming of radiatoren zeer interessant. Ook is het mogelijk om daarnaast je sanitair warm water via een pelletketel te laten verwarmen. Daarom hebben we niet alleen de kachels en pelletketels in ons assortiment maar ook boilers en buffervaten. Ook vindt je naast de pelletkachels diverse houtkachels en inbouw haarden bij ons. Steeds meer is er weer interesse in de traditionele openhaard of houtkachel. Meer en meer wil men natuurlijk warmte met sfeer zonder afhankelijk te zijn van derden en zelfvoorzienend met warmte en elektriciteit.

Voordelen van kopen bij Pelletkachelkiezen

  • Ruime collectie pelletkachels en houtkachels
  • Rechtstreeks vanaf de fabriek
  • Magazijn/showroom met mogelijkheid tot afhalen
  • Showroom met diverse opstellingen
  • Ruim aanbod in onderdelen
  • Gespecialiseerde klantenservice
  • Klantenservice 24/7 te bereiken per telefoon, mail of chat
  • Eigen gecertificeerde monteurs voor installatie en onderhoud
  • Diverse veilige betalingen, waaronder iDeal of pinnen bij installatie
  • Bij afhalen hulp bij inladen

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Met vriendelijke groet,

Contactgegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@outdoortuinidee.nl

Informeer naar de openingstijden van de showroom