opc_loader

Menu

15 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Geurloos
Fysieke showroom
Duurzaam

Biobrander inbouw keramisch

Hierom bestel je een biohaard bij biohaarddesign.nl:

betaallogo's producten

Model

515,00

Of betaal in termijnen vanaf 17,17 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen

Bio-ethanol brander inbouw keramisch

De Biobrander inbouw keramisch is veilig in gebruik en is een geweldige oplossing voor mensen die zelf een ontwerp hebben voor een vuur oplossing. De eenvoud van de Rvs biobrander zorgt voor gewaardeerd montage gemak aan de klanten. De biobrander inbouw keramisch combineert esthetisch uiterlijk en functionaliteit met een optimale veiligheid die wordt veroorzaakt door het keramische blok in de brander. Het gebruik van een Rvs biobrander is milieuvriendelijk en voor de installatie in een haard of opening is geen schoorsteenaansluiting vereist. Hierdoor heb je nauwelijks beperkingen en kun je bijna overal een eigen biohaard maken.

Biobrander inbouw op maat

De biobrander inbouw op maat is een totaaloplossing die samen met de ombouw een mooie afwerking een samenhangend, esthetisch geheel vormt. De keramische vulling in de rvs bio-ethanol brander is niet alleen ontworpen om te beschermen tegen het morsen van biobrandstof. Maar ook om de warmte van de biobrander te absorberen, waardoor wordt voorkomen dat het materiaal onder de bioethanol brander, van de constructie opwarmt. Dankzij bovenstaande oplossing is het mogelijk om de biobrander inbouw keramisch zelfs in meubels te integreren. De Rvs metalen constructie heeft de hoogste kwaliteit, eventueel gepoedercoat met hittebestendige zwarte verf voor duurzaamheid.

Biobrander inbouw keramisch

Het belangrijkste ontwerp kenmerk van de biobrander inbouw keramisch is onder meer de absoberende keramische steen in de Rvs bio-etahnol brander. Dit keramische blok beschermt tegen overtollige gebruik van bio-ethanol in de brander. De absorberende keramische steen werkt volgens het principe van een "spons", die brandstof absorbeert en in de tank vasthoudt. Zelfs op het moment van plotselinge beweging van de brander c.q. haard zal de vloeistof niet van binnenuit ontsnappen en zal het vuur zich niet onnodig verspreiden. De keramische kern van het blok zorgt ook voor een langere en gelijkmatigere verbranding van de biobrandstof.

Maak je eigen Cinewall met inbouw biobrander

Een groot voordeel van een biobrander inbouw is dat er geen schoorsteen nodig is. Namelijk bij het verbranden van bio-ethanol worden er geen uitlaatgassen, roet of rook uit gestoten. Met deze oplossing is het daarom ook geen enkel probleem om een tv-toestel op de ombouw c.q. Cinewall te plaatsen boven de biobrander. Creëer dus je eigen Cinewall met bio-ethanol sfeerhaard.

Specificaties:

Model 43 cm:
Afmeting: lxbxh: 43x19x8 cm
Inhoud: 1950 ml
Brandduur: 3-5,5 uur
Gewicht: 8 kg

Model 58 cm:
Afmeting: lxbxh: 58x19x8 cm
Inhoud: 2600 ml
Brandduur: 3-5,5 uur
Gewicht: 11 kg

Model 75 cm:
Afmeting: lxbxh: 75x19x8,3 cm
Inhoud: 3400 ml
Brandduur: 3-5,5 uur
Gewicht: 18 kg

Model 93 cm:
Afmeting: lxbxh: 93x19x8,3 cm
Inhoud: 4200 ml
Brandduur: 4-6 uur
Gewicht: 22,5 kg

Model 113 cm:
Afmeting: lxbxh: 113x22x13 cm
Inhoud: 10500 ml
Brandduur: 6-8 uur
Gewicht: 40 kg

Model 130 cm:
Afmeting: lxbxh: 130x22x13 cm
Inhoud: 14000 ml
Brandduur: 6-8 uur
Gewicht: 56,5 kg

Bezoek de showroom van Biohaarddesign
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +31 (0)40 2826080
info@biohaarddesign.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items